Om oss

Allt inom lagerinredning

Vårt mål är att skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö för alla på din arbetsplats. Med hjälp av välplanerad lagerinredning blir arbetet både enklare och trevligare, samtidigt som säkerheten höjs. Med lång erfarenhet av planering och montage av lagerinredningar vet vi vad som behövs för att skapa en riktigt bra arbetsplats i olika branscher.

Vi tar fram skräddarsydda lagerlösningar och levererar utrustning av högsta kvalitet som är gjord för att hålla i många årtionden framåt. Dessutom monterar och demonterar vi lagerinredningar av alla märken så att du kan få hjälp även om du har utrustning från en annan leverantör som på något sätt behöver anpassas eller bytas ut. Du kan även få hjälp med besiktning av din lagerinredning och utbildning i hur man arbetar säkert. Vi tillhandahåller våra tjänster och produkter i hela Sverige.

Våra övriga produkter

Utöver pallställ och ställage av olika slag så kan vi erbjuda kompletta lösningar för alla behov inom lagerinredning. Några produkter som vi gärna nämner är entresol som kan ge en extra våning i en öppen lokal, hyllsystem med olika dimensioner, grenställ för lagring av långgods och däckställ som är särskilt anpassade för däckförvaring. Välkommen att kontakta oss för att få mer information.

Allt inom lagerinredning - vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar